"Κατέρρευσε" το Yahoo

Σημαντικά προβλήματα πρόσβασης στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της Yahoo αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες οι χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα emails τους, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες της εταιρείας Yahoo σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Από την πλευρά της η εταιρεία ανακοίνωσε επισήμως ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόσβασης των χρηστών σε κάποιες υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo Mail. Ωστόσο, τέσσερις ώρες μετά τις πρώτες αναφορές, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ο αριθμός των χρηστών που επηρεάστηκαν ούτε η αιτία που το προκάλεσε.

Η εταιρεία περιορίστηκε στο να διευκρινίσει ότι το δυναμικό της Yahoo «εργάζεται για την συντομότερη αποκατάσταση του ζητήματος».

«Μπορεί να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Η πρώτη προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή είναι να το διορθώσουμε» το πρόβλημα, ανακοινώνει η Yahoo Customer Care, η υπηρεσία πελατών της εταιρείας, σε μήνυμά της στο Twitter.

Στο ίδιο μήνυμα η Yahoo ανέφερε επίσης πως «ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Βασική μας προτεραιότητα να λύσουμε τα προβλήματα αυτά».
Νεότερη Παλαιότερη