"Επικύρηξαν" με 2 χιλιάρικα, τον διάσημο πλέον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί της Δευτέρας σε σχέση με τη φωτογραφία της κλωτσιάς που φαίνεται να δίνει διαδηλωτής του ΠΑΜΕ σε αστυνομικό των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο.
Το πρωτοφανές «δώσιμο» των στοιχείων του διαδηλωτή από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Περισσού που έκανε λόγο για «χαφιεδικές πρακτικές», ενώ πολλές ήταν οι ανακοινώσεις φορέων εναντίον της ενέργειας του βουλευτή να πει δημόσια το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κατοικίας και πολιτικά στοιχεία του διαδηλωτή.



Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;». Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους». 

O βουλευτής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ επανήλθε ξανά μέσω του Facebook. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διερωτήθηκε εάν ο Περισσός διαψεύδει, καταδικάζει, επικροτεί τη συγκεκριμένη επίθεση.


Παράλληλα με όλα αυτά όμως, «έτρεχε» και μια διαδικτυακή επικήρυξη 2.000 ευρώ / κεφάλι για τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ από την πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ και 
διαδικτυακής ακροδεξιάς περσόνας, Χριστίνας Σιδέρη και την οργάνωση Εθνική Αλληλεγγύη.

«Λοιπόν βρήκαμε τον ένα. Πάμε τώρα όλοι μαζί και γι’ αυτούς. Η Εθνική Αλληλεγγύη δίνει ως επιβράβευση 2.000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ που κλωτσάνε τον αστυνομικό», αναφέρει σε ανάρτησή της η Χριστίνα Σιδέρη.



Νεότερη Παλαιότερη