Σάλος με την γελοιοποίηση Ελληνικών εθνικών συμβόλων στην παρέλαση

Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση μιας παρέας κοριτσιών που μπήκε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και μιμήθηκε τους... Monty Python.
Στο κέντρο της πρώτης σειράς μια κοπέλα κρατά την ελληνική σημαία και οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια με κάποιες να βγάζουν και κραυγές πτηνών.

Σε νέο βίντεο που δημοσιεύεται, φαίνονται τα κορίτσια να περνούν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και συνεχίζουν να χειροκροτούν.
Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση αυτή των κοριτσιών και στα social media, με πολλούς να κατακρίνουν την ενέργεια αυτή κι άλλους να συμφωνούν.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος καταφέρθηκε εναντίον των κοριτσιών με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τις «γελοία υποκείμενα», ενώ σημειώνει πως έχει ξεκινήσει η «ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών»:

Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του.
Νεότερη Παλαιότερη