Κυκλοφόρησε το τελευταίο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το τραγούδι που έδωσε ο Μαχαιρίτσας στην Αναστασία Μουτσάτσου πριν πεθάνει -Μόλις κυκλοφόρησε.
Δεν σταματούσε ποτέ να δημιουργεί. Μέσα στο καλοκαίρι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εμπνεύστηκε τη μουσική για ένα τραγούδι που έδωσε στην Αναστασία Μουτσάτσου.

Δύο μήνες μετά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε και σήμερα κυκλοφορεί ένα από τα τελευταία του τραγούδια με τίτλο «Απ’ το μέλλον κι απ’ το παρελθόν». Το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι σε στίχους Ουρανίας Πατέλλη  και θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Αναστασίας Μουτσάτσου.

Ενα χασάπικο το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Ένα λιτό αλλά δυνατό χασάπικο ερμηνευμένο με τον λυρικό τρόπο της Μουτσάτσου. Ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ειδικά για εκείνη. Ακούστε το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα προλογίζει την δισκογραφική επιστροφή της Αναστασίας Μουτσάτσου, με ένα άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο και συνθέσεις των Νίκου Ξυδάκη, Γιώργου Ανδρέου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιώργου Καζαντζή, Παντελή Θαλασσινού, Απόστολου Ρίζου, Θέμη Καραμουρατίδη, Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη και της Ευτυχίας Μητρίτσα, όλα σε στίχους της ανερχόμενης στιχουργού Ουρανίας Πατέλλη.


Αναστασία Μουτσάτσου
Υπεύθυνοι για την ενορχήστρωση οι Γιώργος Ανδρέου και Κώστας Μπουντούρης. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Ανδρέου, Αναστασία Μουτσάτσου, Αγγελος Σφακιανάκης. Παραγωγή: Μικρός Ήρως.

Νεότερη Παλαιότερη