Γιάννης Ζουγανέλης : "Οι πρόσφυγες αλλοιώνουν τον πληθυσμό"

Νέες δηλώσεις κατά των προσφύγων έκανε, μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας ακόμα και για… αλλοίωση πληθυσμού.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η αλήθεια είναι δύσκολη να επικοινωνηθεί. Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες. Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος».

Ο ηθοποιός σημείωσε ακόμα πως: «Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Τους αγκαλιάζουμε, αλλά δεν μπαίνω στη φοβία. Έχω θυμό και αυτό με κάνει επιθετικό μερικές φορές. Να τους συμπαρασταθούμε, αλλά πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας».

Τι είπε για το περιστατικό στο συσσίτιο
Ερωτώμενος σχετικά με το περιστατικό που είχε ισχυριστεί πως βίωσε σε συσσίτιο και το οποίο κατά τον ίδιο είχε προκαλέσει το πρώτο ξέσπασμά του κατά των προσφύγων και μεταναστών, ο Γιάννης Ζουγανέλης, σημείωσε: «Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε».

«Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με πρόσβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Νεότερη Παλαιότερη