Προσβλητική συμπεριφορά του "Σνικ" σε δημοσιογράφους

Νέος «πόλεμος» ξεκίνησε στην ελληνική showbiz. Ο ράπερ Snik που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα τα media για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM, απάντησε στη σκληρή κριτική που του άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας με μια άκρως προσβλητική ανάρτηση.

Όλα ξεκίνησαν από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον Ant1. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαίρη Αρώνη βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο Snik, περιμένοντάς τον για δηλώσεις. 
Αφού τον περίμενε με το συνεργείο της εκπομπής για δυο ώρες (o Snik εμφανίστηκε στο μαγαζί αντί για 1 τα ξημερώματα στις 3), δέχτηκε άσχημη συμπεριφορά. Ο Snik αρνήθηκε με κοροϊδευτικό τρόπο να της μιλήσει, και άνθρωποι που ήταν μαζί του, της κατέβασαν το μικρόφωνο.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά έκανε έξαλλη την Φαίη Σκορδά.


Στο πλευρό της τάχθηκε όμως, και ο Γιώργος Λιάγκας και άσκησε σκληρή κριτική στον Snik από τον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
 «Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά ρε μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη».

Φυσικά, αυτά τα λόγια ενόχλησαν τον Snik που με μια ανάρτηση στο Instagram απάντησε με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο στον Γιώργος Λιάγκα.

Και ο «πόλεμος» μόλις ξεκίνησε!

tlife.gr
Νεότερη Παλαιότερη