"Τεφαρίκι" : Το μεζεδοπωλείο που ξεχώρισε στην Δυτ. Θεσσαλονίκη

Στην δυτική Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια, με την γιγάντωση της οικονομικής κρίσης, είχαμε το παράδοξο της μεγάλης ανάπτυξης στην ποιοτική, υψηλής κλάσης εστίαση.

Επιχειρήσεις υψηλότατου επίπεδου αναπτύχθηκαν ραγδαία, δινοντας το σύνθημα και στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη, για την δημιουργία ανάλογων καταστημάτων, ώστε να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα του ανταγωνισμού.
Εξαιρετικό παράδειγμα επιχείρησης που θέτει τα νέα στάνταρ στην ποιοτική εστίαση, το μεζεδοπωλείο "Τεφαρίκι", στην δύσκολη, λόγω δυνατού συναγωνισμού, πιάτσα του Κορδελιού.
Σε ένα μοντέρνο, ευρύχωρο σαλόνι, ανοιχτό και ευχάριστο, φτάνουν πιάτα από μια κουζίνα που ξέρει να δημιουργεί γεύσεις ακόμη και για τους πλέουν απαιτητικούς γευσιγνώστες, με το σέρβις ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει.

Ψάρι φρέσκο ημέρας και κάθε είδους θαλασσινοί μεζέδες για τους λάτρεις του τσίπουρου, εκλεκτά κρέατα, ποιοτικά και καλοψημένο, σαλάτες και ορεκτικά σε ποικιλία ικανή να πονοκεφαλιάσει για την επιλογή.
Στα χρόνια που λειτουργεί το "Τεφαρίκι" έχει ήδη δημιουργήσει την πιστή του πελατεία, που ακολουθεί τις επιλογές και τις νέες προτάσεις, που δεν αφήνουν τον τακτικό πελάτη να ....πλήξει.

Για την φετινή, νέα σαιζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, παρέα στο "Τεφαρίκι" μας κάνουν οι δημοφιλείς Ανταμ Αμάν, ακούραστοι και κεφάτοι σε ένα λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, όπως μόνον αυτοί ξέρουν να παρουσιάζουν.

Και για φέτος λοιπόν "Τεφαρίκι" για αυτούς που ξέρουν αλλά και αυτούς που περιμένουν να εκπλαγούν ευχάριστα.


Info
Μεζεδοπωλείο Τεφαρίκι
Κωνσταντίνου Καραμανλή 6
Κορδελιό 56 334 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας 231 7700450

















Νεότερη Παλαιότερη