Μοντέρνα οικογένεια : Φωτογραφίζεται με την πρώην και τον νυν σύζυγό του

Την πρώτη του επέτειο γάμου με τον σύζυγό του Τζέιμς Κόιλ, διευθυντή σε μια υπηρεσία αεροπορικής εταιρείας, γιόρτασε ο λόρδος Ιβάρ Μαουντμπάτερ, ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Και αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ μοντέρνα οικογένεια, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο αριστοκράτης, αγρότης και 63χρονος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, μένει στο σπίτι της οικογένειας κοντά στο χωριό Ουφκούλμ στο Ντέβον, με τον Τζέιμς, την πρώην σύζυγό του, λαίδη Πέννυ και τις τρεις κόρες τους, την 23χρονη Έλλα, την 21χρονη Άλιξ και την 16χρονη Λούλι.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι χώρισε το 2011 μετά από 17 χρόνια γάμου, έχει προσαρμοστεί εντυπωσιακά στον ασυνήθιστο τρόπο ζωής, με την Πέννυ να είναι μάλιστα αυτή που παρέδωσε τον Ιβάρ στον γαμπρό κατά την διάρκεια του γάμου τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Ιβάρ Μαουντμπάτεν διατηρεί άψογη σχέση με την πρώην σύζυγό του και μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Ο λόρδος Μαουντμπάτεν – έχει το ίδιο επίθετο με τον μικρό Άρτσι, τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι), είπε για τον σύγχρονο τρόπο ζωής τους: «Νομίζω πως στα κορίτσια αρέσει που υπάρχει άλλος ένας άνδρας στο σπίτι. Καλύτερα από μία μητριά που θα μπορούσε να αποδειχθεί μητριά – τέρας». Ωστόσο, παραδέχθηκε: «Το βρίσκω αρκετά περίεργο. Υποθέτω πως είμαι αρκετά παραδοσιακός».

Μιλώντας για το πώς αντέδρασε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στην είδηση του γάμου του, παραδέχτηκε: «Δεν μιλούν γι’ αυτό το θέμα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι βασιλικοί δεν επικοινωνούν και τόσο καλά».

Στις φωτογραφίες πάντως που έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως τόσο ο Ιβάρ όσο και η οικογένειά του περνούν καλά. Σε κάποια από αυτές, κάνουν όλοι μαζί διακοπές ενώ σε άλλες τους δείχνουν στο Άσκοτ, όπου ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με τις τρεις κόρες του.

Νεότερη Παλαιότερη