Ανάπλαση στο ιστορικό λιμάνι της Ουρανούπολης

Αξιοπρεπή εμφάνιση (μέχρι να υλοποιηθεί η κατασκευή), απέκτησε πριν από λίγες ημέρες το ιστορικό λιμάνι της Ουρανούπολης, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια είναι έρμαιο των φυσικών φαινομένων και της απερίγραπτης ανθρώπινης και κυρίως της δημοτικής αδιαφορίας.

Το νέο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Αριστοτέλη σε άμεση και άψογη συνεργασία με τον Δήμο, έδωσαν πριν από λίγες ημέρες το μήνυμα ότι μόνο με γρήγορες αποφάσεις, καλή θέληση και όρεξη για δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε και να γίνουμε αποτελεσματικοί, χωρίς τις αγκυλωμένες ιδέες του παρελθόντος.

Η αρχή έγινε από το συγκεκριμένο λιμάνι και οι ενέργειες του λιμενικού ταμείου συνεχίζονται στην περιοχή της Τρυπητής και αμέσως μετά στην περιοχή της Αμμουλιανής, του μοναδικού κατοικημένου νησιού της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες και οι βελτιώσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα λιμάνια αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη, για να έχουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση στους χιλιάδες ανθρώπους που επισκέπτονται τις περιοχές μας, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτούς τους λιμένες είτε για δουλειά είτε για ψυχαγωγία.
Και όπως είπε και ο μέγας Σοφός Αριστοτέλης "Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον".
Ελευθερία Χατζησταματίου
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ¨Αριστοτέλη"
Νεότερη Παλαιότερη