Δημήτρης Τσιβούλας Feat Έλενα Τζαβέλλα : "Έλεγα "

Ένα ακόμη υπέροχο up tempo τραγούδι από το album "Για όλα και κανένα" του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού Δημήτρη Τσιβούλα με τη συμμετοχή της Έλενας Τζαβέλλα.


Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσιβούλας
Ο Δημήτρης Τσιβούλας γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη.

Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και συγκεκριμένα κιθάρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με σπουδές γύρω από τη jazz μουσική. Ταυτόχρονα εργάστηκε ως μουσικός σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο χώρο μέσα στον οποίο οι σπουδαστές μπορούν να έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη τέχνης όπως Μουσική, Χορό, Θέατρο, Ζωγραφική.

Στη ΄΄πλάτη΄΄ του μετράει αρκετές διοργανώσεις φεστιβάλ, εκδηλώσεων και συναυλιών, μαθητικών και επαγγελματικών, μουσικής αλλά και χορού.

Παρόλα αυτά όμως η μεγάλη αγάπη και ταυτόχρονα ανάγκη ήταν άλλη… ΄΄ Από μικρό παιδί έχω σαν χόμπι και διέξοδο, τη σύνθεση τραγουδιών (μουσική και στίχο). Τα τραγούδια είναι κυρίως αυτοβιογραφικά. Οποιοδήποτε βίωμα, σκέψη, συμπεριφορά, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση… ‘’

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε από τη Spider Music με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄.

Στη δουλειά αυτή τραγουδούν γνωστές νέες φωνές της Θεσσαλονίκης, όπως οι: Παπαϊωάννου Σωκράτης, Ραφαέλα Μηλούση, Τζαβέλλα Έλενα, Κουτσαυτάκη Εύη. Στα τραγούδια κυριαρχούν οι latin ρυθμοί όπως bossa nova, swing, chacha, αλλά κάποια από αυτά έχουν έντονες επιρροές από την παράδοσή μας, κρυμμένα είτε πίσω από το rock ήχο είτε πίσω από ethnic αρώματα.

Η παρουσίαση δίσκου έγινε στη μουσική σκηνή Ξέφωτο στη Θεσσαλονίκη. Οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε η δουλειά αποτέλεσε αφορμή για ακόμα δύο παρουσιάσεις στο χώρο αλλά και μια σειρά εμφανίσεων σε άλλες μουσικές σκηνές της πόλης όπως το Καφωδείο αλλά και η Ομπρέλα.

Φέτος εμφανίζεται σταθερά στο Καφωδείο κάθε δεκαπέντε μέρες, ενώ έχουν ήδη οριστεί εμφανίσεις σε άλλες πόλεις, τόσο στην Αθήνα όσο και στις Σέρρες, Έδεσσα, Κοζάνη, Δράμα, Λάρισα, Βόλο, Καβάλα. Παράλληλα, ξεκινά την ηχογράφηση νέων τραγουδιών και συνθέσεων για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.
Νεότερη Παλαιότερη