Πατέρας στα 57 του ο Τζώνυ Θεοθωρίδης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Τζώνυ Θεοθωρίδης και η σύζυγός του, Σύλβια Δημητρακοπούλου καθώς χθες ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί του 57χρονου ηθοποιού.
Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στα social media.



Συγκεκριμένα ανάρτησε τη φωτογραφία ενός μωρού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: "Τελικά ναι, αξίζει να ζεις για τα παιδιά σου. Μαγεία! Μελίτα, ευχαριστώ που υπάρχεις. Σύλβια, τι να πω για σένα!", αναφερόμενος στη πρωτότοκη κόρη του Μελίτα, αλλά και στη νεογέννητη μικρή.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης εμφανίσθηκε στην πρώτη ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Μαζωμένου και σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από την αρχή της δεκαετίας του '80, ενώ ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του '90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό. 
Με αφορμή, ωστόσο, την προβολή στο εξωτερικό κάποιων επεισοδίων αυτών των σειρών, ο ηθοποιός ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με το σκηνοθέτη, διεκδικώντας μερίδιο αμοιβής του για πνευματικά δικαιώματα, το οποίο δεν του καταβλήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας (είχε ένα μπαράκι στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και όταν έκλεισαν την επιχείρηση, ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι όπου το 2013 εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών)

Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μελίτα. Στα τέλη του 2015 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γιατρό σύντροφό του.
Νεότερη Παλαιότερη