Ανοίγει "Attica" στην Χαλκιδική !!!

Επιχειρηματίες και εφοπλιστές μπήκαν στο νέο μετοχικό σχήμα των Αττικών Πολυκαταστημάτων (Attica), έχουν ήδη χαράξει στρατηγική επέκτασης εντός κι εκτός συνόρων. Οικονομικοί παράγοντες ένωσαν τις δυνάμεις τους με σχέδιο να λειτουργήσουν την επόμενη εποχή Attica, με έμφαση στο νέο εμπορικό κέντρο που θα αναπτυχθεί επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στην περιοχή του Ελληνικού, στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sani Resort στη Χαλκιδική, καθώς και σε άλλες τουριστικές μονάδες πέντε αστέρων. 
Στα σχέδια των επιχειρηματιών είναι η ίδρυση ηλεκτρονικού καταστήματος, η δημιουργία monobrands καταστημάτων και η επέκταση κατά 4.000 τ.μ. στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα των Αθηνών.

Ποιοι είναι οι επιχειρηματίες που μετέχουν
Όχι μόνο η επέκταση του εσωτερικού, αλλά και το εξωτερικό ενδιέφερε πάντα τους βασικούς μετόχους των Αττικών Πολυκαταστημάτων, τους Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη και Αλέξανδρο Σγουμπόπουλο. Τώρα που στο μετοχικό κεφάλαιο προστέθηκαν οι όμιλοι Λασκαρίδη, Τσάκου, Γιάννη Σαραντίτη και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, τα σχέδια τις εκτός συνόρων αγορές, γίνονται ακόμα πιο εφικτά. Το πρώτο βήμα εκτός συνόρων αναμένεται να γίνει στην Κύπρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση συζητά για να ανοίξει ένα πολυκατάστημα Attica στο πολυθεματικό καζίνο-θέρετρο City of Dreams Mediterranean (ICR).

Το νέο εμπορικό κέντρο στον σταθμό «Ελληνικό»
Το νέο εμπορικό κέντρο θα αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, κοντά στο σταθμό «Ελληνικό» του μετρό. Το Vouliagmenis Mall θα αποτελείται από 72.000 τ.μ. και θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Αμαρουσίου, ενώ ένα μικρότερο σε έκταση Attica, σχεδιάζεται να αναπτυχθεί στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, στο πλαίσιο της αξιοποίησης της εν λόγω μαρίνας, ως μέρος της μεγαλόπνοης επένδυσης του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού.

Το Attica σε μεγάλες τουριστικές μονάδες
Από το ερχόμενο καλοκαίρι τα Αττικά Πολυκαταστήματα θα δώσουν το παρόν και στο Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής με πολυτελή προϊόντα, ενώ η παρουσία τους θα γίνει αισθητή και στο Costa Navarino. Παράλληλα υπάρχει μελέτη για ανάπτυξη σε πολυτελείς τουριστικές μονάδες της νησιωτικής Ελλάδας.
Νεότερη Παλαιότερη