Πίτμπουλ κατασπάραξε διαρρήκτες

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν το δάπεδο και τους τοίχους γεμάτα αίματα, ενώ ο σκύλος τους... αναπαυόταν μετά την επιτυχία του
«Χτενίζουν» τα νοσοκομεία του Ηρακλείου και άλλων πόλεων της Κρήτης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, για να εντοπίσουν τον ή τους επίδοξους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν, αλλά βρέθηκαν στα... σαγόνια του πιτμπουλ της οικογένειας!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν το δάπεδο και τους τοίχους γεμάτα αίματα, ενώ ο σκύλος τους... αναπαυόταν μετά την επιτυχία του να τρέψει σε άτακτη φυγή τους εισβολείς, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι βρισκόταν μέσα! 
Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία που έκανε επιτόπια έρευνα στο σπίτι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά του Ηρακλείου και εκτίμησαν ότι οι δράστες έχουν υποστεί πολλαπλά και βαθιά τραύματα από τα δόντια του πιτμπουλ.

Έτσι, προσπαθούν να μάθουν σε ποιο νοσοκομείο κατέφυγαν, ενώ πήραν δείγματα από το αίμα για να γίνει εξέταση DNA και να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η επέμβαση του σκύλου- φύλακα ήταν αποτελεσματική και οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι πολύτιμο από το σπίτι.
Νεότερη Παλαιότερη