Αφησε το Λιμενικό και πάει στο...«My Style Rocks» !!!

Πέταξε τη στολή ο «ξανθός πειρασμός» του Λιμενικού και άνοιξε πανιά για άλλη καριέρα, πιο λαμπερή. Η Ελληνίδα «Lara Croft», όπως χαρακτήρισαν την Κατερίνα Πλακίδα για τα πάντα πιασμένα σε αλογοουρά μακριά ξανθά μαλλιά της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της, που διαγράφονταν ανάγλυφα με την επιχειρησιακή στολή, «σαλπάρει» για το reality του Σκάι «My Style Rocks».

Μετά την αποχώρησή της από το Λιμενικό, η Κατερίνα Πλακίδα δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς, που γνωρίζει καλά, καθώς πάντα η εικόνα της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη και εντυπωσιακή.
 Οι γραμμές του κορμιού της σε συνδυασμό με τις έντονες μεσογειακές καμπύλες της έλκυαν πάντα τα βλέμματα, ενώ ξεχώριζε για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, καθώς το στιλ της χαρακτηρίζεται extreme και πρωτότυπο! Μάλιστα, συμμετέχει σε κλιπ και επαγγελματικές φωτογραφίσεις.



Τα στοιχεία αυτά αναγνώρισαν, προφανώς, οι παραγωγοί του «My style rocks», που πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν, και της πρότειναν να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε από κάστινγκ και φέρεται ότι έχει προκριθεί μεταξύ των φαβορί για να συμμετάσχει ως υποψήφια στο reality μόδας!
Νεότερη Παλαιότερη