Ο Δήμος Αμφίπολης, ο Δήμος Νέας Ζίχνης, το Σπήλαιο Αλιστράτης ΑΕ και η Ωδή Αμφιπόλεως θα συμμετέχουν με κοινή παρουσία τους στην έκθεση Philoxenia 2019, στην Θεσσαλονίκη


Ο Δήμος Αμφίπολης, ο Δήμος Νέας Ζίχνης,
το Σπήλαιο Αλιστράτης ΑΕ και η Ωδή Αμφιπόλεως 
θα συμμετέχουν με κοινή παρουσία τους 
στην έκθεση Philoxenia 2019, στην Θεσσαλονίκη (8-10/11/2019)


Η Ωδή Αμφιπόλεως μαζί με τους Δήμους Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης και το Σπήλαιο Αλιστράτης, θα συμμετέχουν στην 35η τουριστική Έκθεση «Philoxenia 2019» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Hellexpo-ΔΕΘ από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019 και θα φιλοξενηθούν στο σταντ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η έκθεση Philoxenia εδώ και 35 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο και αποτελεί θεμέλιο για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Σκοπός της κοινής αυτής συμμετοχής είναι η πληρέστερη και αποτελεσματικότερη προβολή της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης και του Δυτικού Παγγαίου, στους επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από την Ωδή Αμφιπόλεως θα διανέμεται δωρεάν ο Τουριστικός Χάρτης (Freemap) της περιοχής και θα πωλείται ο Τουριστικός Οδηγός, που έχει εκδώσει, ενώ θα διανέμεται και ενημερωτικό υλικό για τα αξιοθέατα καθώς και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής προς τους επισκέπτες.
Η Ωδή Αμφιπόλεως σε συνεργασία με τους δύο Δήμους Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης, το Σπήλαιο Αλιστράτης, τοπικούς συλλόγους και τοπικές επιχειρήσεις επιλεγμένες από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, θα διοργανώσουν γαστρονομικό event με τοπικά προϊόντα.

Η σύμπραξη των Δήμων Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης και του Σπηλαίου Αλιστράτης με την Ωδή Αμφιπόλεως για την συμμετοχή στην Έκθεση Philoxenia, αποτελεί γεγονός και είναι το πρώτο βήμα για μία εποικοδομητική και στενή συνεργασίαμεταξύ τους στο μέλλον, με μεσοπρόθεσμο κοινό στόχο την ανάδειξη της περιοχής του Δυτικού Παγγαίου ως ιδιαίτερου τουριστικού προορισμού.

Νεότερη Παλαιότερη