"The Fashion Room Service!" : H Champion® συμμετείχε στο top fashion party της Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, οι λάτρεις της μόδας έδωσαν το παρών στο πολυσυζητημένο fashion event της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Colors Urban Hotel. 
Φυσικά, η Champion®, το εμβληματικό brand με τη hot συλλογή streetwear, εμπνευσμένη από τον κόσμο των sports, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Fashion Room Service της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από το περιοδικό ΟΖΟΝ. 

Το XL Loft δωμάτιο (no.32) του Colors Urban Hotel μεταμορφώθηκε σε ένα φανταστικό showroom με έντονες street fashion επιρροές και υποδέχτηκε τους fans του athletic style, προκαλώντας τους να γίνουν οι επόμενοι Champions και να ζήσουν τη μοναδική Rochester εμπειρία εμπνευσμένη από τη νέα ανατρεπτική Rochester συλλογή και τα street style της Νέας Υόρκης. Τα πιο cool fall/winter κομμάτια φιλοξενήθηκαν στο χώρο και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους αγαπημένο Rochester look. 
Τα βλέμματα τράβηξαν γυναικεία key items για καθημερινά looks με δυναμικό streetwear χαρακτήρα ενώ τα Ιconic κομμάτια της Champion® όπως τα αντρικά φούτερ και jackets με το Champion “C” logo αποτέλεσαν τη πρώτη επιλογή για τα αγόρια που λατρεύουν το cool sporty ντύσιμο. 

Η νέα συλλογή Champion Rochester είναι διαθέσιμη στο exclusive Champion Rochester store (Τσιμισκή 109, Θεσσαλονίκη) καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα. 

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο @championgreece στο Instagram #ChampionRochester










Σχετικά με την Champion®

Από το 1919, η Champion® προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα από καινοτόμες ενδυματολογικές επιλογές για άντρες, γυναίκες και παιδιά, οι οποίες περιλαμβάνουν activewear, αθλητικές φόρμες, T-shirts, παπούτσια και αξεσουάρ με μοντέρνο σχεδιασμό και αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Η Champion® είναι ένα brand που ανήκει στον όμιλο Hanesbrands.


Νεότερη Παλαιότερη