Χωρισμός, μετά από 20 χρόνια έγγαμου βίου

Η ανάρτηση-φωτιά, οι αιχμές για την πρώην σύζυγό του και οι φήμες.
Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει με τη σύζυγό του Ευαγγελία Δαμιανάκη ο Αχιλλέας Μπέος, ύστερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου μέσω αυχμηρής ανάρτησης που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση», έγραψε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.


Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει σε ανάρτησή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.
Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.
Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. 
Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι…δεν ξέρω για εκείνη», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Νεότερη Παλαιότερη