"Σκλαβενίτης" : Καταγγελία σωματείου εργαζομένων

Σε  ενημέρωση-καταγγελία προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων στις Ε.Υ. Σκλαβενίτης, ενημερώνοντας μέσω της ιστοσελίδας του για τα εξής:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας (πρώην Μαρινόπουλος) θέλει να σας ενημερώσει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Σωματείο της πρώην (Ι & Σ Σκλαβενίτης) με τους «σούπερμαν» εκπροσώπους του και πολύ περισσότερο με τα όσα αυτοί εκφράζουν, οι οποίοι προκειμένου να αυτοπροσδιοριστούν ως συνδικαλιστικά στελέχη, χρησιμοποιούν την θέση ευθύνης που έχουν στην Εταιρεία καθώς και τον μηχανισμό της, για να συγκεντρώνουν τους εργαζόμενους, δήθεν να τους ενημερώσουν για ευαίσθητα θέματα, που οι ίδιοι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να το κάνουν.
Εάν τόσο η Εταιρεία όσο και αυτά τα «συνδικαλιστικά όργανα» εκφράζονται μέσα από αυτούς τους εκπροσώπους τότε ο κάθε εργαζόμενος ας βγάλει τα συμπεράσματά του !!!
Το Σωματείο μας σε κάθε περίπτωση καταγγέλλει σαν απαράδεκτες τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συνεχίζουν να αγωνίζονται τόσο για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους, όσο και για την διεκδίκηση όλων όσων τους ανήκουν».
Νεότερη Παλαιότερη