Μητέρα έπνιξε τα δίδυμα μωρά της

Μητέρα έπνιξε τα δίδυμα μωρά της.
Μία 38χρονη μητέρα από τη Βρετανία, έπνιξε τα δίδυμα μωρά της στην μπανιέρα και τώρα κατηγορεί τον πατέρα τους για τον θάνατό τους, σε γράμμα το οποίο έγραψε και έστειλε μέσα από την ψυχιατρική μονάδα στην οποία κρατείται.

Η Σαμάνθα Φορντ, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία, αφού ομολόγησε ότι έπνιξε τα μωρά της, τον Τζέικ και την Κλόε όταν εκείνα ήταν 23 μηνών.

Η ίδια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όταν ενώ οδηγούσε προσέκρουσε με το αμάξι της στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Η 38χρονη, κατά την απολογία της υποστήριξε ότι, σκότωσε τα μωρά της γιατί ήθελε ο σύζυγός της να καταλάβει ότι η ίδια υπέφερε από όταν άφησαν την «τέλεια ζωή τους» στο Κατάρ για να επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο πατέρας των παιδιών, Στίβεν, συνεχίζει να ζει ένα δράμα, καθώς η μητέρα του έλαβε ένα κατάπτυστο γράμμα από τη Σαμάνθα, η οποία κατηγορεί εκείνον για τον θάνατο των διδύμων.

Εκείνος τη χαρακτήρισε «ψυχικά άρρωστη» και ισχυρίστηκε πως το εν λόγω γράμμα αποδεικνύει ότι πάσχει από ναρκισσισμό.
Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Twitter, «τα βάζει» με τη βρετανική δικαιοσύνη, που επιτρέπει σε μία ψυχικά ασθενή να στέλνει τέτοιου είδους γράμματα.

«Το σύστημα δικαιοσύνης της Βρετανίας ξαναχτύπησε. Η δολοφόνος που σκότωσε τα παιδιά μου, έστειλε ένα διαστροφικό γράμμα στη μητέρα μου.

Το Trevor Gibbens Unit _Νοσοκομείο Ψυχικών Νοσημάτων) θα έπρεπε να ντρέπεται που το επέτρεψε να συμβεί. Η αδικία συνεχίζεται», έγραψε ο 36χρονος.

Η Σαμάνθα Φορντ κρατείται στην εν λόγω μονάδα μέχρι να κριθεί κατάλληλη να μεταφερθεί σε φυλακή, αφού κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία.

Ο Στίβεν Φορντ πρόσθεσε: «Είμαι σε επικοινωνία με την αστυνομία και τη μονάδα, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να αποτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ καταρακωμένη από αυτό. Κλαίει όλη μέρα. Το γράμμα κατηγορεί εμένα για τον θάνατο των παιδιών μου.

Κατηγορεί τη μητέρα μου που δεν τη στήριξε και με αποκαλεί ψυχικά ασθενή, ενώ λέει ότι η συμπεριφορά μου είναι απαράδεκτη. Ακόμα μία απόδειξη ότι πάσχει από ναρκισσισμό. Λέει ότι δεν θα μου επιστρέψει τα υπάρχοντα των παιδιών μου, τα οποία τα έχει η οικογένειά της και ότι δεν θα μου δώσει εύκολα το διαζύγιο. Δεν είπε ούτε μια φορά συγγνώμη για αυτό που έκανε».

Το πρώην ζευγάρι πέρασε τα πρώτα δέκα χρόνια της παντρεμένης του ζωής στο Κατάρ, όπου και γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του.
Όμως η σχέση του άρχισε να... παίρνει την κάτω βόλτα από όταν επέστρεψαν στη Βρετανία το 2018.

Η Σαμάνθα είχε θυμώσει που άφησε τον πλούσιο τρόπο ζωής της στη Μέση Ανατολή και πίεζε τον πρώην συζυγό της να επιστρέψουν στο Κατάρ, κάτι που τους οδήγησε στο να χωρίσουν, τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Στίβεν, που είδε για τελευταία φορά τα παιδιά του τα Χριστούγεννα του 2018, έχει καταθέσει πρόταση για αύξηση της ποινής της Σαμάνθα.

Νεότερη Παλαιότερη