Θεσσαλονίκη : Ένοπλη σύγκρουση και πάλι, στο κέντρο της πόλης

Στη σύλληψη ενός 58χρονου ένοπλου προχώρησε η αστυνομία, ύστερα από επεισόδιο που είχε με τρεις άνδρες, κατά το οποίο φαίνεται να άνοιξε πυρ χωρίς -ευτυχώς- να τραυματίσει κανέναν.

Το περιστατικό συνέβη χθες, λίγο μετά τις 23:00, κοντά στην Παναγία Χαλκέων, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και το σημείο «κυκλώθηκε» από αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 58χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι.

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε, νωρίτερα, διαπληκτισμό με τρία άτομα και κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης έβγαλε το πιστόλι που κατείχε, με το οποίο και πυροβόλησε, αλλά το όπλο φαίνεται πως υπέστη «εμπλοκή» με συνέπεια να «σφηνώσει» ο κάλυκας.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκαν το συμβάν και κατάφεραν να ακινητοποίησαν τον γεωργιανής καταγωγής άντρα, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ επιχείρησε μάταια να κρύψει το πιστόλι κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο. Με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα. Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο διέφυγαν.

Στ.Τ.
Νεότερη Παλαιότερη