Πάολα : "Λέω όχι στις πλαστικές " !!!

Εμφανώς συγκινημένη, η Πάολα έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, δεν έχω κάνει ποτέ γυμναστική», είπε η Πάολα ανάμεσα σε άλλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Όσο για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον χρόνο ομολόγησε ότι άνετα κάνει μπότοξ αλλά λέει όχι στις πλαστικές. "Λυπάμαι τις μάνες μας που δεν είχαν τα μέσα να αντιμετωπίσουν το χρόνο, είπε η Πάολα, εγώ θα κάνω ότι μπορώ για μένα."

Η ζωή της, ο Μίκης, ο Πεντελίδης και οι τσιγγάνοι
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Πάολα, όπου μίλησε και για τον λόγο που είπε ότι είναι τσιγγάνα.
Ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια, η Πάολα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.
«Τεράστια για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου η απώλειά του. Είχα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μπαμπά. Συμβαίνει συνήθως αυτό με την κόρη. Ο μπαμπάς για εμένα είναι ένα πρόσωπο του ονείρου. Είναι ένα πλάσμα με φωτιά, με απίστευτο ταμπεραμέντο, με λιονταρίσια καρδιά. Ένας καλός και πανέμορφος μπαμπάς».

«Δεν είναι αλήθεια ότι είμαι τσιγγάνα»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε γιατί στην αρχή της καριέρας της έλεγε ότι είναι τσιγγάνα.
Αρχικά, η τραγουδίστρια τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια ότι είμαι τσιγγάνα, στον λόγο της τιμής μου, στο θεούλη που πιστεύω»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ το είπα μόνη μου, εγώ το δημιούργησα. Να ξεκινήσω την ιστορία από την αρχή; Από τους φίλους που είχα τσιγγάνους; Γενικά εγώ είμαι κατά του ρατσισμού και όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές αλλά εγώ έχω δει ότι οι περισσότεροι είναι ρατσιστές. Είναι ντροπή. Είναι αίσχος.»
«Είναι φίλοι μου, τους έχω ζήσει, είναι πανέμορφα πλάσματα. Εγώ τους ζηλεύω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξενερώνουν και με αρκετά από αυτά που κάνουν. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Ξενερώνω γιατί τους υποστήριξα πολύ και τους υποστηρίζω και να ξέρουν ότι τους αγαπώ τους τσιγγάνους.»



Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι την περίοδο που είπε ότι ήταν τσιγγάνα ντυνόταν και φερόταν ανάλογα, ενώ έκανε σολάριουμ για να δείχνει τσιγγάνα.

«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο»
Έπειτα, η τραγουδίστρια μίλησε εκτός των άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και μάνατζέρ της με τον οποίο ζούν μαζί.
«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της με τον οποίο, επί της ουσίας, έχει χωρίσει.

«Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να μην με κρατήσει ψηλά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια σε ερώτηση για το γεγονός ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της και τον σύντροφό της.

Τα συγκινητικά της λόγια για τον Παντελή Παντελίδη
Τέλος, η Παόλα αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν.
 Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύουμε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο», είπε η Πάολα.

Νεότερη Παλαιότερη