Θεσσαλονίκη : Βιβλιοπαρουσιάσεις στον "Ιανό"

Θεσσαλονίκη : Βιβλιοπαρουσιάσεις στον "Ιανό"
1.Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00 οι εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το νέο βιβλίο του Κώστα Αρκουδέα με τίτλο Επικίνδυνοι συγγραφείς. Θα μιλήσουν οι: Χρήστος Δανιήλ διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Αναστασία Ζήση καθηγήτρια Ψυχολογίας, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

2.Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00 οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το νέο βιβλίο του Ισίδωρου Ζουργού με τίτλο Οι ρετσίνες του βασιλιά. Παρουσιάζουν το βιβλίο και συζητούν με τον συγγραφέα οι Σάββας Πατσαλίδης καθηγητής θεατρολογίας Α.Π.Θ., Κώστας Δρουγαλάς φιλόλογος – συγγραφέας.

3.Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00 οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη με τίτλο Αγάπη Μέδουσας. Ιστορική προδοσία γραμμένη στο κύμα. Παρουσιάζουν το βιβλίο και συζητούν με τον συγγραφέα οι Παναγιώτης Δόικος Αν. καθηγητής Α.Π.Θ., Ιωάννα Κωσταρέλλα Επ. καθηγήτρια Α.Π.Θ., Αναστάσιος Τζήκας Πρόεδρος Δ.Ε.Θ. Τη συζήτηση συντονίζει ο Θανάσης Δεληγιάννης πολιτικός επιστήμων.

Νεότερη Παλαιότερη