Έξω από το σχολείο το μακελειό με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία

Φονική συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από Γυμνάσιο στις Θεσπιές Βοιωτίας - Οι γονείς έτρεχαν να σώσουν τα παιδιά τους - Από τύχη δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα - Ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται στην εντατική.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε και θύματα μικρά παιδιά στο αιματηρό περιστατικό που έγινε το μεσημέρι, στις Θεσπιές Βοιωτίας με δυο νεκρούς – πατέρα και γιο – και έναν σοβαρά τραυματία – τον ανιψιό του πατέρα. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή λίγα μέτρα από την είσοδο σχολείου την ώρα που γονείς είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους που είχαν σχολάσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12/2019) έξω από σχολείο στις Θεσπιές Βοιωτίας περίπου 6 άτομα έβγαλαν όπλα και άρχισε κανονική μάχη. Νεκροί έπεσαν από την συμπλοκή πατέρας και γιος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ανιψιός του πατέρα με διαμπερές τραύμα στο συκώτι από πυροβόλο όπλο.

Την ώρα που γινόταν το μακελειό με καταιγισμό πυρών οι τελευταίοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Δράστες και θύματα είναι πρώην συνέταιροι και συγγενείς, και τώρα είχαν ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου. Όμως, ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας.
Νεότερη Παλαιότερη