Στεφανία Λυμπερακάκη : Η 18χρονη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision

Την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει, όπως όλα δείχνουν, η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη.
Η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΡΤ, αλλά θεωρείται δεδομένη και θα ανακοινωθεί τέλος του μήνα.

Ταλαντούχα και καλλονή η 18χρονη Στεφανία που κατά πάσα πιθανότητα θα τραγουδήσει με τα ελληνικά χρώματα στη φετινή Eurovision
Η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με ποπ τραγούδι σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία της Eurovision.

Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε το 2005.
Η Στεφανία Λυμπερακάκη που γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδία, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Η Stefania που είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, ως πρώην μέλος των "Kisses", εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016 και κατέλαβαν την 8η θέση.

Στην ηλικία των 9 ετών, συμμετείχε στο The Voice Kids της Ολλανδίας. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα singles, ενώ έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίεςστην Ολλανδία. Η Stefania έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την εμφάνιση της μαζί με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς στα Mad Video Music Awards 2019.




Νεότερη Παλαιότερη