"Έβγαζα περισσότερα από τα 20 χιλιάρικα που παίρνω σαν ευρωβουλευτής'

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εξηγήσει τη λογική με την οποία αποδέχτηκε να είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar» παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες 

Η αφορμή ήταν η ανακοίνωση ότι μολονότι έχει υποχρεώσεις να εκπροσωπεί τη χώρα στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, ο ίδιος αποφάσισε να συμμετάσχει και ως κριτής στο ριάλιτι σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar». 

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα αδηφάγα ελληνικά social media και αμηχανία ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ (εδώ), που είδε το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» να δέχεται ένα ακόμα πλήγμα. Ομως παρά τις αντιδράσεις ο κ. Γεωργούλης δεν έδειξε καμία πρόθεση να αφήσει το θέμα να περάσει. Αντιθέτως φάνηκε να ζητά και τα ρέστα. «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη μου ιδιότητα, με την ιδιότητα που έχω τώρα, αλλά να την εξελίξω. 
Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τα παντρέψω αυτά τα δύο, την πολιτική με την τέχνη», δήλωσε ο ίδιος στο Star, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν. 

Στην παρατήρηση ότι ως ευρωβουλευτής έχει μισθό περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα και στην ερώτηση αν θεωρεί πως τα χρήματα αυτά είναι λίγα ώστε να αναζητήσει και δεύτερη απασχόληση, ο 45χρονος ηθοποιός-πολιτικός απάντησε:
 «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς εάν θέλεις να το παρομοιάσουμε με την προηγούμενη δουλειά που είχα, δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα». 
Νεότερη Παλαιότερη