Πατέρας σκότωσε τα πέντε παιδιά του

Δεν χωρά ανθρώπου νους αυτό που μπόρεσε να κάνεις ένας πατέρας.

Ο Paul Perez στο Ντελάνο της Καλιφόρνια, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, με την κατηγορία ότι μέσα στα τελευταία 10 χρόνια σκότωσε τα 5 παιδιά του!

Οι αστυνομικοί αρχικά εξιχνίασαν την υπόθεση δολοφονίας του ενός παιδιού του, και από εκεί κι έπειτα κατάφεραν να καταλάβουν πως την ίδια μοίρα είχαν και τα υπόλοιπα 4.

Η υπόθεση είχε “παγώσει” το 2007, όταν το άψυχο σώμα ενός μωρού είχε βρεθεί από ψαρά. Το μωρό ήταν μέσα σε ένα κιβώτιο με βαρίδια για να το κρατούν στον βυθό.

Το άψυχο σώμα του μωρού είχε βρεθεί από έναν ψαρά και βρισκόταν μέσα σε ένα κιβώτιο, που είχε βαρίδια για να το κρατούν στο βυθό.

Το DNA του μωρού καταχωρήθηκε στην βάση του FBI, ωστόσο για χρόνια δεν υπήρχε κάποιο αντίστοιχο ώστε να συνδεθεί με αυτό και να βοηθήσει στην έρευνα. Ωστόσο η τεχνολογία προχώρησε, και οι νέες τεχνικές στην αναγνώριση DNA έδωσαν στην αστυνομία των ΗΠΑ να καταλάβει πως πρόκειται για τον Nikko Lee Perez, γεννημένο τον Νοέμβριο του 2006.

Σιγά – σιγά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο Nikko είχε και αδέρφια τα οποία επίσης δολοφονήθηκαν. Ήταν η Kato Allen Perez γεννημένη το 1992. η Mika Alena Perez, γεννημένη το 1995, ένας δεύτερος Nikko Lee Perez γεννημένος το 1997 και η Kato Krow Perez, γεννημένη το 2001.

Τα πτώματα των 3 τελευταίων δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Πιστεύεται πως ο πατέρας τους όχι μόνο τα δολοφόνησε αλλά τα βασάνισε κιόλας.

Ο 57χρονος Perez είχε εκτίσει ποινή και παλιότερα για διάφορα αδικήματα.

Νεότερη Παλαιότερη