Πόλεμος για το "Ράδιο Αρβύλα"-Ερχονται δικαστήρια

Είχε αρχίσει να γίνεται κάπως περίεργο το θέμα των συνεχών αναβολών της φετινής πρεμιέρας του "Ράδιο Αρβύλα"
Κι όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάτι απλό. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στη σχέση του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ και γι αυτό ήρθε η οριστική ρήξη. 
Με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της, η ομάδα των συνεργατών της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” έκανε γνωστό το “διαζύγιο” το οποίο μόνο συναινετικό δεν το λες. Σε λίγες μέρες όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης κόντρας θα αποκαλυφθούν.

Το “σίριαλ” με την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα στον ΣΚΑΪ έλαβε τέλος. 
Ο Αντώνης Κανάκης με ανακοίνωσή του στις σελίδες του Ράδιο Αρβύλα του Βινύλιο στα social media, γνωστοποιεί την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ. 
Ο Αντώνης Κανάκης πετάει βέλος στο κανάλι, επιλέγοντας για την ώρα να μη δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το διαζύγιο.

Η ανακοίνωση :
"Καλησπέρα σε όλους.
Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.
Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.
Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.
Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.
Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.
Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα"

Από ό,τι φαίνεται οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες. 
Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο παρουσιαστής μέσα από τα social media των εκπομπών του, με την οποία έκανε επισήμως γνωστό αυτόν τον “χωρισμό”, σήμερα ακολουθεί νέα ανακοίνωση από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα.

Η ανακοίνωση, την οποία μετέδωσε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφέρει τα εξής:
"Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. 
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη."

Με μια λακωνική απάντηση ο ΣΚΑΙ απευθύνεται στον Αντώνη Κανάκη και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο του γνωστού παρουσιαστή θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει το γραφείο τύπου του ΣΚΑΙ.
Νεότερη Παλαιότερη