Θεσσαλονίκη: Νεαρός έβαλε φωτιά σε πολυκατοικία

Ένα χρέος της τάξεως των 50 ευρώ ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η βασική αιτία ώστε να ξεσπάσει η φωτιά (σήμερα το πρωί) στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της εξαώροφης πολυκατοικίας στη λεωφόρο Στρατού στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Από “θαύμα” γλίτωσαν τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο διαμέρισμα, αλλά και όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους, προκειμένου να παρακολουθούν τις κινήσεις των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν την φωτιά, την ώρα που πυκνοί καπνοί είχαν αγκαλιάσει το κτίριο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως όλα δείχνουν, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, όλα ξεκίνησαν όταν φιλοξενούμενος του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου τσακώθηκε με τον ένοικο και φίλο του.

Οι δυο τους φαίνεται να λογομάχησαν για αρκετή ώρα, ενώ η αιτία ήταν τα 50 ευρώ που χρωστούσε ο ένοικος στον φιλοξενούμενο του. Τότε εκείνος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες αποφάσισε να τον εκδικηθεί βάζοντας την φωτιά. Τα δυο νεαρά άτομα περιγράφονται ως τοξικομανείς.

Νεότερη Παλαιότερη