Θεσσαλονίκη: Μακελειό νωρίς το απόγευμα, με θύμα νεαρό άντρα

Άγρια συμπλοκή με θύμα νεαρό άντρα είχαμε το απόγευμα σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν συμπλοκής κουκουλοφόρων οι οποίοι συνδέονται με οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων, ο 28χρονος Βούλγαρος ο οποίος βρίσκονταν στην πόλη μας για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι τον καταδίωκαν.

Στο ίδιο περιστατικό τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το γεγονός συνέβη μέρα μεσημέρι σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, χωρίς οι αστυνομικές δυνάμεις να αντιληφθούν το παραμικρό.

Εδώ και χρόνια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυριαρχούν ομάδες κακοποιών, με το πρόσχημα των υποστηρικτών αθλητικών Σωματείων, με τις Αστυνομικές αρχές της πόλης να μην μπορούν να κάνουν το παραμικρό, ώστε να καταφέρουν κάποιο πλήγμα στους εγκληματίες αυτούς.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στους κατοίκους της πόλης, η ανικανότητα της Αστυνομίας, στην αντιμετώπιση αυτού του είδους της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 28χρονος Βούλγαρος ήταν οπαδός της Μπότεφ, ομάδας της οποίας οι οπαδοί έχουν "αδελφοποιηθεί"  με οπαδούς του Άρη και βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, το οποίο διεξήχθη διεξήχθη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα του Σαββάτου.
Νεότερη Παλαιότερη