1.000 ευρώ την μέρα, η διατροφή της Τζίνας από τον Βαρδινογιάννη

Βγήκε μετά από πολλές ταλαιπωρίες και δίκες, που δεν φαίνεται, ωστόσο, να τελειώσουν εδώ, το διαζύγιο για τον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να είπε στην πρώην σύζυγό του «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα» και προσπάθησε να κατεβάσει το ποσό στα 7.000 ευρώ.

Όπως κάνει γνωστό το δημοσίευμα, πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η λύση του γάμου τους, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια δικαστικής διαμάχης, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά τη μηνιαία διατροφή και την κηδεμονία των παιδιών τους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο σύζυγοι εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους επί του γνωστού θέματος. Ζητά την επιμέλεια Γι’ άλλη μία φορά, υποστήριξε τις αιτήσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια. 
Από την άλλη, το μοντέλο και ηθοποιός υποστήριξε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους. Απέρριψε το αίτημα της εξέτασης που ζητά ο κ. Βαρδινογιάννης, δηλώνοντας ότι έχει επιβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού ήδη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατηγορία που της προσάπτει. 

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι οι συναντήσεις του πατέρα να λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, εξαιτίας του φόβου της μητέρας τους να αποσπαστούν από την ίδια για να πάνε να μείνουν στην Αμερική. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μία ζωή ζάμπλουτου ανθρώπου, ότι λόγω πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του, καθώς και ότι όλα τα ποσά που ζητάει ως διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι αρκετά χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.


Νεότερη Παλαιότερη