Τι όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη τα ξημερώματα στην Μακρακώμη Φθιώτιδας όταν ένας 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε εν ψυχρώ την 50χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.
Την αστυνομία, ειδοποίησε περίοικος, καθώς το ζευγάρι έμενε πάνω από το πρατηρίο υγρών καυσίμων που διατηρούσε, και όταν πήγε να βάλει βενζίνη δεν είδε το κατάστημα ανοικτό και ανησύχησε.
Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι.
Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τους, δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, ωστόσο μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του
Πάντως όλα δείχνουν πως το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε.
Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.
Νεότερη Παλαιότερη