Όργια με celebrity σε βίλα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Την ώρα που οι περισσότεροι Αθηναίοι υποδέχονταν γύρω από το γιορτινό τραπέζι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το νέο έτος, 80 ζευγάρια swingers αντάλλασσαν μαζί με τις… ευχές για χαρούμενο 2020 τους συντρόφους τους και τις ερωτικές παρτενέρ τους.

Το ρεβεγιόν των οργιών, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», έγινε σε βίλα των βορείων προαστίων που ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος όχι μόνο άνοιξε την επιβλητική πόρτα της έπαυλης του σε swingers, αλλά έλαβε και ο ίδιος μέρος στα όργια σε ένα σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν!

Oι πρωταγωνιστές των οργίων φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους. Αναμενόμενο, άλλωστε, μια και ανάμεσα στα 80 έκφυλα ζευγάρια υπήρχαν wannabe μοντέλα, σταρλετίτσες που ξεπήδησαν μέσα από realities που «προτάσσουν» τις… σχέσεις, γόνοι επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών που αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στις πρωτοχρονιάτικες κοσμικές συνάξεις για να κυλιστούν στην αμαρτία και τη λαγνεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο πρωτοφανές πρωτοχρονιάτικο όργιο, με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της αχανούς βίλας, προμηθεύονταν τις μάσκες και τις φορούσαν αμέσως για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους. Στο ρεβεγιόν των οργίων υπήρχε και αντίτιμο, μιας και κάθε ζευγάρι πλήρωσε «για το… καλό του χρόνου» 250 ευρώ.

Ο οικοδεσπότης και διοργανωτής των οργίων τα είχε όλα στην εντέλεια. Στο σαλόνι της βίλας υπήρχαν μπουφέδες με πλούσια εδέσματα και ποτά για να ξεκινήσουν χορτάτοι οι VIP’s swingers τις ερωτικές περιπτύξεις τους, που μπροστά τους τα όργια του Καλιγούλα φαντάζουν… λίγα!
Το πιο πικάντικο, όμως, της βραδιάς δεν ήταν το φαγητό, αφού στο σαλόνι πραγματοποιήθηκε και το πιο μεγάλο «πάρτι» ανταλλαγής συντρόφων, στο οποίο πήραν μέρος 40 ζευγάρια που χωρίς καμία αναστολή επιδόθηκαν σε έναν μαραθώνιο συνευρέσεων άνευ προηγουμένου.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια που δεν συμμετείχαν στα όργια του σαλονιού ήταν διασκορπισμένα στα υπόλοιπα δωμάτια. Σε ένα από αυτά, εις γνώσιν των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση. Το ρεβεγιόν των οργίων κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Νεότερη Παλαιότερη