Snik: «Έχω δει πολλά, ήμουν αλήτης»

Snik: «Έχω δει πολλά, έχω δει άσχημες εικόνες. Ήμουν αλήτης»
Ο Snik έδωσε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, δηλώνοντας πως πλέον στα 32 του νιώθω ικανοποιημένος με όσα έχει καταφέρει.

«Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι. Έχω περάσει από το struggle. Είμαι ένας self-made man που ζω το όνειρο ας πούμε. Αυτό κάνω» δήλωσε ο Snik ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως πέρασε από διάφορες καταστάσεις μέχρι να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Χαρακτηριστικό είναι ότι δούλευε από 16 χρόνων ενώ από τότε αποφάσισε να μείνει και μόνος του μιας και ήθελε τον χώρο του.

«Είμαι 32 και νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό που μου συμβαίνει. Έχω δει πολλά πλέον, έχω μεγαλώσει σε περιοχές που ήταν σκληρές, έχω δει άσχημες εικόνες. Ήμουν πιο αλήτης από ότι είμαι σήμερα. Ποτέ δεν πήγαινα με το κύμα. Ήμουν πάντα αντιδραστικό παιδί» αποκάλυψε ο γνωστός ραπερ και στη συνέχεια μίλησε για τη μητέρα του. 

«Τη μαμά μου τη βοηθάω πλέον, αφού μπορώ να ζήσω από τη μουσική που κάνω. ‘Όταν ήμουν μικρός βοηθούσε η μαμά εμένα και τώρα που είμαι μεγάλος βοηθάω εγώ τη μαμά».

Ο Snik εξήγησε πως οι γονείς του χώρισαν και εκείνος πήρε την απόφαση να μείνει με τη μητέρα του. Η έλλειψη του πατρικού προτύπου όπως λέει τον βοήθησε να γίνει και πιο δυνατός.
To πραγματικό όνομα του Snik είναι Δημήτρης Γιαννούλης.




Νεότερη Παλαιότερη