Το απόλυτο superfood της Χαλκιδικής, αλλιώς!!!

Τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει ραγδαία η ζήτηση για τα λεγόμενα superfoods, καθώς οι καθημερινές συνήθειες έχουν αλλάξει και ο οργανισμός του σύγχρονου ανθρώπου χρειάζεται ενίσχυση, ώστε να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές ανάγκες.
Νέα εξωτικά superfood εμφανίζονται συνεχώς, προσπαθώντας να κερδίσουν την εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού.
Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται τυχεροί γιατί στην χώρα μας βρίσκεται σε αφθονία και σε άριστη ποιότητα, το απόλυτο superfood, το μέλι.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γνωστές οι ευεργετικές του ιδιότητες,  καθώς προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό τα μέγιστα, χωρίς να τον επιβαρύνει καθόλου με οτιδήποτε περιττό και επιβλαβές.
Οι καταναλωτές της Βορείου Ελλάδος έχουν την τύχη να παράγεται στον τόπο τους ποιοτικό μέλι, με γνωστότερους τόπους παραγωγής την Χαλκιδική και την Θάσο.

Ενας από τους πιο γνωστούς και ποιοτικούς οίκους παραγωγής μελιού στην Χαλκιδική, η οικογενειακή επιχείρηση Γεωργάκα στην Αρναία, εδώ και χρόνια έχει κατορθώσει να ανεβάσει το προϊόν σε υψηλά στάνταρ, κερδίζοντας βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, για την ποιότητα και τη γεύση του μελιού που παράγει.
Καινοτομώντας μάλιστα τελευταία χρόνια, παρουσίασε το μέλι σε μορφή αλοιφής, το οποίο ενθουσιάζει τους μικρούς καταναλωτές όταν το γευτούν πάνω στο ψωμί.


Το προϊόν αυτό είναι 100% μέλι, το οποίο δεν έχει υποστεί καμία προσθήκη η επεξεργασία και δίνει μία ακόμη μορφή, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα παιδιά.
Το αλειφόμενο μέλι, έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και είναι από τα best-seller της οικογενείας Γεωργάκα.



Νεότερη Παλαιότερη