Στιγμές φρίκης, για vegan πελάτισσα φαστφουντάδικου

Λάθος στην παραγγελία την οδήγησε σε βαριά κατάθλιψη.
Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Βρετανία: ένα λάθος στην παραγγελία στάθηκε ως αφορμή να πέσει μία vegan σε βαριά κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, η Νικ Κεντ, 27 ετών, παρήγγειλε από τη δημοφιλή αλυσίδα fast-food, KFC, ένα μπέργκερ για Vegan, ενώ η αδερφή της, που δεν είναι χορτοφάγος παρήγγειλε ένα με κοτόπουλο και τυρί. Οι δύο κοπέλες πήραν τις παραγγελίες τους και πήγαν στο σπίτι για να δειπνήσουν.

Έχοντας φάει μία μπουκιά, η Νικ συνειδητοποίησε ότι το μπέργκερ «χωρίς κοτόπουλο» είχε στην ουσία κρέας.

«Είμαι vegan για πέντε χρόνια, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ποια προϊόντα παρασκευάζονται από φυτικά προϊόντα και ποια όχι. Ένιωθα να κατεβαίνει στον οισοφάγο μου», δήλωσε η 27χρονη, η οποία αρρώστησε στην κυριολεξία και έπεσε σε κατάθλιψη.

«Ένιωθα άρρωστη. Ήταν θλιβερή στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφαγα κρέας για τελευταία φορά και έχω ξεσυνηθίσει. Πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου κατευθείαν», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ένιωσα ωραία όταν έμαθα ότι το KFC παίρνει μια πρωτοβουλία για τα vegan άτομα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πηγαίνω να τρώω εκεί με την οικογένειά μου. Τώρα νιώθω απογοήτευση».

Το φοβερό είναι, δε, το χάμπουργκερ είχε και τυρί, με την κοπέλα να έχει δυσανεξία στη λακτόζη, οπότε καταλαβαίνετε τι πέρασε.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα στο Νότιγχαμ, εκπρόσωπος των KFC ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, επιστρέφοντας τα χρήματα στη Νικ και κερνώντας την ένα πραγματικό vegan χάμπουργκερ.
Νεότερη Παλαιότερη