Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε 25χρονο

 Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε 25χρονο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στην Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 25χρονος να χάσει τη ζωή του.

Από την Τροχαία έχουν ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη της Corvette και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον οδηγό. 
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος προσέκρουσε άλλα δύο αυτοκίνητα το ένα εξ αυτών σταθμευμένο και στη συνέχεια χτύπησε την μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε την Corvette στο σημείο το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τον νεαρό άντρα.

Ο πατέρας του 25χρονου μίλησε στον Alpha για το τροχαίο δυστύχημα: «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;’. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε…», δήλωσε και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάτι.


Η έκκληση του δημάρχου για το τροχαίο δυστύχημα
Εκκληση να βρεθεί ο οδηγός, που ευθύνεται για το τροχαίο δυστύχημα, έκανε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. 
«Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο . Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης», πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη