Θεσσαλονίκη : 50% έκπτωση στην ενοικίαση ηλεκτρικών πατινιών, για φοιτητές

Σε έκπτωση 50% για τους φοιτητές που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά της πατίνια κάνει η μοναδική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, Rise
Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πόλη μας, είναι και η πρώτη που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και ξεκίνα από εδώ την επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Rise, είναι και η μοναδική εταιρεία η οποία, με δική της πρωτοβουλία,  έχει έρθει σε επαφή με τον Δήμο της Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξει μία κανονιστική διάταξη για την τοποθέτηση των scooter σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλης, καθώς   και νόμιμη και εύρυθμη χρήση τους από τους αναβάτες.

Όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει έρθει σε καμία συνεννόηση με τις δυο πολυεθνικές οι οποίες δραστηριοποιούνται στην πόλη μας στον τομέα των ενοικίασης των ηλεκτρικών σκούτερ.
Εν ολίγοις οι μεγάλες αυτές εταιρείες έχουν επενδύσει στην πόλη μας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αποδώσουν οτιδήποτε στην Θεσσαλονίκη, όπως είναι το αναμενόμενο και πρέπον, καθώς χρησιμοποιούν Δημόσιο χώρο της Θεσσαλονίκης.
Επικρατεί πλήρης ανομία ως προς την τοποθέτηση των σκούτερ και ως προς την χρήση τους, ενώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει πάρει κάποιο μέτρο, είτε απομάκρυνσης των παράνομων scooter, είτε λήψης κυρώσεων σε βάρος των εταιριών που τα διατηρούν στην πόλη, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη, χωρίς να αποδίδουν οτιδήποτε στην πόλη που τα φιλοξενεί.

Νεότερη Παλαιότερη