Τα πιο ταιριαστά ζώδια στον έρωτα

Νέα χρονιά και νέες ευκαιρίες για νέες σχέσεις, νέα φλερτ, νέες γνωριμίες. Και επειδή στα άστρα είναι γραμμένα τα πάντα, ρίχνουμε μια ματιά στις συμβατότητες των ζωδίων στο σεξ.

Κριός

Το σεξουαλικό στιλ του ζωδίου του Κριού: Ο Κριός είναι δυνατός και επιθετικός στο σeξ, είναι επίσης κυνηγός, επιθυμεί την άμεση ικανοποίηση αλλά και τα συναισθηματικά παιχνίδια και την αγάπη.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Λέων, Ζυγός, Δίδυμος, Σκορπιός

Ταύρος
Το σεξουαλικό στιλ του ζωδίου του Ταύρου: Περισσότερο αισθησιακός από σeξουαλικός, ο Ταύρος τρελαίνεται για τις μυρωδιές, τους ήχους και την αφή της σεξουαλικής εμπειρίας περισσότερο από το ίδιο το σeξ.


Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως

Δίδυμοι
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου των Διδύμων: Οι Δίδυμοι είναι άνετοι και απολαυστικοί με τη σεξουαλικότητά τους, τολμούν να κάνουν σεξ σε απίθανα σημεία και δεν ντρέπονται να εμπλακούν σε... βρώμικες συζητήσεις. 
Είναι υπέροχοι στο φλερτ, θεωρούν το σeξ διασκέδαση και τους αρέσει να πειραματίζονται με διάφορες καταστάσεις.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Κριός, Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος

Καρκίνος
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Καρκίνου: Οι καρκίνοι είναι διαισθητικοί και μπορούν εύκολα να αισθανθούν τι θέλει ο σύντροφός τους. Για τους καρκίνους το σεξ απαιτεί εμπλοκή του μυαλού.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Ταύρος, Λέων, Αιγόκερως, Ιχθείς

Λέων
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Λέοντα: Ο Λέοντας βασίζεται στη γοητεία του για να προσελκύσει τους συντρόφους του. Ως εραστές οι Λέοντες είναι παθιασμένοι και προσεκτικοί, όμως χρειάζονται συχνά να τους επιβεβαιώνουν τις ικανότητές τους.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Σκορπιός, Κριός, Τοξότης, Λέων

Παρθένος
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου της Παρθένου: Ζώδιο άκρως σeξουαλικό και αισθησιακό. Απολαμβάνει το άγγιγμα οποιουδήποτε είδους και τρελαίνεται για το σεξ.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Ταύρος, Ζυγός, Ιχθείς, Αιγόκερως

Ζυγός
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Ζυγού: Ο Ζυγός θεωρείται συχνά το πιο εκλεπτυσμένο από τα ζώδια. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σεξ για έναν Ζυγό περιλαμβάνει ψυχική διέγερση και πολύ... μπλα μπλα. Και φυσικά τρελαίνονται για φλερτ. Και πάθος. Πολύ πάθος.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Κριός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης

Σκορπιός
Η σeξουαλική προσωπικότητα: του ζωδίου του Σκορπιού: Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του παθιασμένου, πονηρού και άκρως σeξουαλικού. Θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι και τον έλεγχο. Τους αρέσει το έντονο σeξ αλλά ψάχνουν πάντα και το συναίσθημα.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Ιχθείς

Τοξότης
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Τοξότη: Οι Τοξότες είναι γοητευτικοί, στοργικοί και προσεκτικοί στο σeξ. Αλλά έχουν την τάση να βαριούνται γρήγορα, γι 'αυτό επιθυμούν και ψάχνουν τον αυθορμητισμό στη σεξουαλική τους ζωή. Όταν είναι ελεύθεροι, φλερτάρουν και είναι σε γενικές γραμμές… ασυγκράτητοι, ενώ και όταν είναι σε σχέση δεν ησυχάζουν και αναζητούν συχνά νέες περιπέτειες.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Λέων, Κριός, Δίδυμος, Υδροχόος

Αιγόκερως
Η σeξουαλική προσωπικότητα του Αιγόκερου: Οπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Αιγόκερως έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο σeξουαλικά ζώδια αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ αισθησιακός.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος

Υδροχόος
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Υδροχόου: Γενικά θεωρούνται πνευματώδεις και ιδεαλιστές. Απολαμβάνουν να παρασύρονται, αλλά θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Δίδυμοι, Υδροχόος, Τοξότης, Παρθένος

Iχθύες
Η σeξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Ιχθύ: Οι Ιχθείς στο κρεβάτι, είναι ρομαντικοί, αισθησιακοί και παιχνιδιάριδες, ενδιαφέρονται για το κατά πόσο καλά περνάει ο άλλος και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο σeξ… η φαντασία.

Τοπ σeξουαλικά ταιριάσματα: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός
iefimerida.gr
Νεότερη Παλαιότερη