Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας, σε σχολική εκδρομή

Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας, σε σχολική εκδρομή
Μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου από την Ορεστιάδα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Αδριανουπόλεως της ακριτικής πόλης. Η μαθήτρια νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι το σενάριο της παράλυσης από τη μέση και κάτω είναι, δυστυχώς, το πλέον πιθανό για την περίπτωσή της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του evrospress.gr, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, η 13χρονη θέλησε να κάνει κούνια στην παιδική χαρά του άλσους, με τους φίλους της να την κουνάνε δυνατά για να ανέβει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κάποια στιγμή, όμως, το κορίτσι έπεσε από την κούνια και χτύπησε στο έδαφος με το πρόσωπο!

Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού της, με συνέπεια να αποφασιστεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Από εκεί η 13χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, και αμέσως εισήχθη στη νευροχειρουργική κλινική. Ωστόσο, όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο διοικητής του ΓΝ Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης, οι νευρολόγοι του νοσοκομείου κάνουν λόγο για μετατόπιση σπονδυλικής στήλης – κάτι που, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, μπορεί να σημαίνει ακόμα και παράλυση από τη μέση και κάτω!
Η 13χρονη αναμένεται να υποβληθεί την Παρασκευή σε νέες εξετάσεις.
Νεότερη Παλαιότερη