Ημέρες καριέρας στη Χαλκιδική-Θέσεις εργασίας στον Τουρισμό

Το Europe Direct Halkidiki και το Business Mentality σε συνεργασία με γραφείο ευρέσεως εργασίας και συμβουλευτικής Job Carrier του Millennium Education Centre διοργανώνουν ανοιχτή Ημέρα Καριέρας, την Τετάρτη (12/2) από τις 10:00 ως και τις 15:00 στα Νέα Μουδανιά, με στόχο την εύρεση εργασίας στη Χαλκιδική .

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του νομού είναι έτοιμες να δώσουν ευκαιρίες εργασίας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και Workshop σχετικά με τις ευκαιρίες εύρεσης εργασίας, με βεβαίωση παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες.

Η ανοιχτή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού είναι η συνάντηση ανθρώπων που αναζητούν εργασία με επιχειρήσεις, που προσφέρουν επαγγελματική στέγη. Θα φέρει κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το τουρισμό.

Το Europe Direct Halkidiki θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις ευκαιρίες που τους δίνονται μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επαγγελματική και επιχειρηματική τους εξέλιξη. Όπως το ευρωπαϊκό Δίκτυο EURES, το Cedefop, o Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία και ο Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού. Ταυτόχρονα κα διανείμουμε ενημερωτικό υλικό.


Οι υποψήφιοι, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές μαζί με τους υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους ξενοδοχειακών μονάδων, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 10:00 με 15:00 στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre, Αγίου Γεωργίου 14 στα Νέα Μουδανιά.
Η πρόσκληση είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται να βρουν εργασία, να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον ή να κάνουν πρακτική άσκηση.

Ετοιμάσου για την επαγγελματική σου εξέλιξη!
Νεότερη Παλαιότερη