Μεθυσμένος πελάτης, έβαλε φωτιά σε ταβέρνα

Μεθυσμένος πελάτης, έβαλε φωτιά σε ταβέρνα
Ενα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στη Λαμία με ασυνείδητο πελάτη να βάζει φωτιά σε μεζεδοπωλείο.
Μέρα-μεσημέρι «λαμπάδιασε» το μαγαζί στο κέντρο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας με τους περιαστικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Η φωτιά ξεκίνησε από την νάιλον τέντα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στις καρέκλες και τα τραπέζια του μαγαζιού. Πάντως, η πυροσβεστική έφτασε γρήγορα και την έθεσε υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, LamiaReport.gr, ο δράστης είναι γνωστός. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας είχε επισκεφθεί το προηγούμενο βράδυ το μαγαζί όντας μεθυσμένος.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του σερβίρει καθώς είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ενώ όταν ο νεαρός προσπάθησε να επιβιβαστεί στο μηχανάκι του για να φύγει, μετά βίας μπορούσε να περπατήσει.
Ετσι, ο ιδιοκτήτης τον σταμάτησε και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. 
Ο νεαρός όμως δεν τον άκουσε και έτσι ο πρώτος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε μέχρι να συνέλθει. Σήμερα το μεσημέρι ο νεαρός που απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, έβαλε φωτιά στο κατάστημα του.

Υπάρχει μάλιστα μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να επιβαίνει στο μηχανάκι και να αποχωρεί.
Ο δράστης συνελήφθη μετά την επίθεση.

Νεότερη Παλαιότερη