Φιάσκο το "Καρναβάλι Θεσσαλονίκης"

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η θρυλούμενη διοργάνωση καρναβαλιού στην Θεσσαλονίκη και καρναβαλικής παρέλασης στην παραλία της πόλης μας.
Το «Καρναβάλι στην Πόλη», όπως θα ονομάζονταν σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας "Thessaloniki Drasis", δεν θα διεξαχθεί, καθώς δεν αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά οι δυσκολίες στην προετοιμασία, καθώς και η έλλειψη χρόνου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα περιλάμβανε ένα διήμερο με συναυλίες, ενώ την 1η Μαρτίου θα διοργανώνονταν μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη λεωφόρο Νίκης.

Εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ο σύντομος χρόνος στο οποίον θα διοργανώνονταν μία τόσο μεγάλη εκδήλωση.

Τελικά με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, αναβάλλονται επ' αόριστον οι πολυδιαφημισμένες εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας έχει ως εξής:
"Η εταιρεία Thessaloniki Drasis και ο πρόεδρός της κ. Γρηγοριάδης Μίκης, ανακοινώνουν τη μη διεξαγωγή της φετινής αποκριάτικης παρέλασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν κατά τη φάση της προετοιμασίας και σχετίζονται αμιγώς με ζητήματα έλλειψης χρόνου."

Εντύπωση προκαλεί η σπουδή του επίσημου Δήμου Θεσσαλονίκης, να θέσει υπό την αιγίδα του μία εκδήλωση που έδειχνε να ετοιμάζεται με προχειρότητα και ιδιαίτερα επισφαλή χρονοδιαγράμματα.
Το μεγαλεπήβολο σχέδιο των δύο μηνών ναυάγησε, αφήνοντας πάρα πολλά ερωτηματικά, που αναμένεται να απαντηθούν από τους υπεύθυνους της παταγώδους αυτής αποτυχίας.
Νεότερη Παλαιότερη