Εντυπωσιακός γάμος βουλευτή, με καλλονή δημοσιογράφο

Η καλλονή δημοσιογράφος και ο βουλευτής μετρούν τις πρώτες ώρες της συζυγικής τους ζωής.
Όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί η όμορφη Βίκυ Παπαλουκά και ο Ανδρέας Πάτσης έγιναν επισήμως ανδρόγυνο σε μια λαμπερή τελετή, σφραγίζοντας έναν έρωτα δυο ετών. Τα στέφανα των νεόνυμφων άλλαξαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και η στενή φίλη της νύφης Βασιλική Τσόγκα.

Η νύφη χόρεψε… ξυπόλητη
Με την ανθοδέσμη ανά χείρας και χωρίς τακούνια η νύφη και ο γαμπρός μπήκαν μετά το μυστήριο στην αίθουσα της δεξίωσης με τον ήχο του τσιφτετελιού, ενώ αργότερα τα έδωσαν όλα στην πίστα, εκείνη με το δαντελένιο και σέξι νυφικό της και ο γαμπρός κλασικός, με μαύρο κοστούμι, γκρι γιλέκο και μπορντό παπιγιόν.

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας
Πρόκειται για έναν έρωτα που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά και ισχυροποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες, μεταξύ πολιτικών γραφείων και περιοδειών. Ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά διεκδικώντας τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών.

Με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, καθώς παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, η Βίκυ Παπαλουκά εξελίχθηκε πριν από τις εκλογές σε «δεξί χέρι» του υποψηφίου, με τον έρωτά τους να δυναμώνει. Το ζευγάρι θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, και τη σύζυγό του.
Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος έχει χαρακτηρίσει τον «γαλάζιο» βουλευτή ως «άνδρα της ζωής της». Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2018, σε συνέντευξή της στη Μάγδα Τσέγκου, είχε πει χαρακτηριστικά: «Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο Ανδρέα Πάτση. Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου».



H είδηση ότι οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έγινε γνωστή μέσω της δημοσίευσης της αναγγελίας του γάμου τους σε καθημερινή εφημερίδα: «Ο Ανδρέας Πάτσης, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γιος του Κωνσταντίνου και της Ελένης το γένος Βλάχου, και η Βασιλική Παπαλουκά, γεννηθείσα εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Μαρίας το γένος Καμπόλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής».
Νεότερη Παλαιότερη