Ο Κοντιζάς με ...φούστα, ενθουσίασε τις θαυμάστριες του !!!

Αν θες κάτι να σου φτιάξει τη μέρα δες τον Σωτήρη Κοντιζά με κιλτ -Του πάει πολύ
Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είναι μόνο ένας από τους πιο πετυχημένους σεφ στην εγχώρια σκηνή της γαστρονομίας, αλλά αποτελεί κι έναν από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο διάσημος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ταξίδεψε ως στη Σκωτία για να εξερευνήσει την άγρια ομορφιά της περιοχής, αλλά και για να γνωρίσει καλύτερα την πολύ ενδιαφέρουσα κουλτούρα της χώρας, σχετικά με τις γεύσεις και τη γαστρονομία. Εμπνευσμένος από το περιβάλλον, χωρίς να ξεχνά τις ελληνικές ρίζες του, καταπιάνεται στην κουζίνα, με σύμμαχό του τον Μαρκ, έναν ντόπιο μάγειρα.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Σωτήρη Κοντιζά δεν τον βλέπουμε να φορά μόνο τη στολή μάγειρα και ποδιά. Κάποια στιγμή, ο σεφ εμφανίζεται με το παραδοσιακό κιλτ και κοιτάζοντάς τον μπορούμε να πούμε ότι του πάει πολύ. Γοητευτικός, κοιτάζει την κάμερα και χαλαρώνει σε πολυθρόνα, ενθουσιάζοντας το γυναικείο κοινό.

Το βίντεο αποτελεί το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «The Chivas Experiences» του διάσημου ουίσκι Chivas, όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς συναντά τον Μαρκ, έναν Σκωτσέζο σεφ, ο οποίος τον προσκαλεί να φτιάξουν ένα πιάτο από τη Σκωτία, εμπλουτισμένο με ελληνικά αρώματα και γεύσεις.


Οι δύο τους χρησιμοποιούν υλικά από τη φύση και πιο συγκεκριμένα από τα επιβλητικά και υπέροχα σκωτσέζικα Highlands.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο ταλαντούχος Ελληνοϊάπωνας σεφ και κριτής του Master Chef, είναι γνωστός για τον δημιουργικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τη μαγειρική του, οπότε είναι και ο πιο κατάλληλος για να συνδυάσει δύο πλούσιες γαστρονομικές κουλτούρες σε ένα τέλειο πιάτο.

bovary.gr
Νεότερη Παλαιότερη