Φωτογραφία απεικονίζει την Νταϊάνα, να καμαρώνει το εγγονάκι της !!!

Ζωντανή η πριγκίπισσα Diana; Στη φόρα νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε «φωτιά» το Buckingham!

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Όπως είναι φυσικό λοιπόν μία φωτογραφία στο διαδίκτυο με την ίδια προκάλεσε απίστευτα σχόλια. Πρόκειται για μία φωτογραφία-σύνθεση, η οποία έχει αρχίσει να σημειώνει ρεκόρ κοινοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, απεικονίζει -με την παρέμβαση του μοντάζ- την Diana μαζί με την Kate Middleton, την ώρα που κρατά τη μικρή Charlotte. Πρόκειται για φωτογραφία της εκλιπούσας από τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα το 1997, συνδυασμένη με φωτογραφία από τη βάπτιση του νεώτερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Δεν έχει γίνει σαφές ποιος έφτιαξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως έχει καταφέρει να γίνει ήδη δημοφιλής με περισσότερες από 260.000 κοινοποιήσεις. Πρώτη την ανέβασε στο Facebook μια γυναίκα με το όνομα Mary Kohnke, από το Milwaukee, γράφοντας: «Τι σπουδαία δουλειά στο photoshop… Ας την κάνουμε viral».

Οι απόψεις όπως είναι φυσικό διίστανται, καθώς αρκετοί πιστεύουν πως είναι ανατριχιαστική φωτογραφία, ενώ άλλοι δείχνουν να ευαισθητοποιούνται και να συγκινούνται αρκετά από το θέαμα.

Δείτε την φωτογραφία, που κάνει τις τελευταίες ημέρες, το γύρο του διαδικτύου.
Νεότερη Παλαιότερη