Les Au Revoir : Παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη, του νέου τους δίσκου

Les Au Revoir “Στους Πέντε Άνεμους” | Παρουσίαση Δίσκου
Πέμπτη 5/3 @ Lightbox Bar Theatre (SKG)


Οι Les Au Revoir με το νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους” να έχει κερδίσει τις πιο όμορφες εντυπώσεις, ετοιμάζουν δυο ξεχωριστές ζωντανές παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την επίσημη παρουσίαση του!

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου θα βρίσκονται στο Lightbox Bar Theatre (Κατούνη 30, Θεσσαλονίκη), στην πόλη που τόσο τους αγάπησε και τους ανέδειξε και την Πέμπτη 12 Μαρτίου ταξιδεύουν στον ξεχωριστό χώρο του El Convento Del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα) για να συναντήσουν τους εκεί φίλους και να τους μαγέψουν με τις μελωδίες τους!

Η επίσημη παρουσίαση ενός album για κάθε δημιουργό είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, για τους Les Au Revoir αυτή η στιγμή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα μιας και έχουν να πραγματευτούν με την διασκευή μερικών από των μεγαλύτερων επιτυχιών του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή. Σε αυτή την ιδιαίτερη βράδια δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ετοιμάσει για εμάς επί σκηνής, κάτι το διαφορετικό! Σε αυτό το νέο τους μουσικό κεφάλαιο θα εξιστορήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το νέο τους δίσκο και θα στολίσουν το πρόγραμμα τους με τις καλύτερες στιγμές από το πρώτο τους album “Retro’Clock”.

Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Lightbox Bar Theatre (Θεσσαλονίκη) και Πέμπτη 12 Μαρτίου στο El Convento Del Arte (Αθήνα), δύο μοναδικές βραδιές αφιερωμένες στο νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους” ετοιμάζουν οι Les Au Revoir, βγαλμένες μέσα από την δίκη τους μουσική χρονομηχανή που δεν πρέπει να χάσετε. 

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest
Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρουστά)

Les Au Revoir Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir
Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir




Les Au Revoir - Στους Πέντε Ανέμους

To Album κυκλοφορεί σε CD & Digital από την Plus Rec / Panik Records

Ακούστε όλο το album
YouTube Link: http://bit.ly/34Bh3yw

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν δισκογραφικά με το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που έχει τίτλο “Στους Πέντε Ανέμους”, στο οποίο προσεγγίζουν, διασκευάζοντας, μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του καταξιωμένου συνθέτη και διεθνούς φήμης πιανίστα Στέφανου Κορκολή!

Σε αυτή την όμορφη πρόκληση οι Les Au Revoir με σεβασμό και αγάπη στις πρωτότυπες μελωδίες, αναπλάθουν τραγούδια του Στέφανου Κορκολή από την δεκαετία του 90, που αγαπήθηκαν από τους ακροατές και έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην ελληνική δισκογραφία. Επιλέγουν συνθέσεις που θα ταίριαζαν να “πειραχτούν” με την δική τους μοναδική αισθητική και φιλοσοφία και μας παρουσιάζουν ένα πολύ όμορφο ακουστικό αποτέλεσμα, με αρκετή ηχητική ποικιλομορφία, που λειτουργεί όμως και ως ενιαίο έργο που “κυλάει σαν μουσικό ρυάκι”.

Σε μια τέτοια πολύτιμη συλλογή τραγουδιών, οι Les Au Revoir επιλέγουν μετά το ομότιτλο “Στους Πέντε Ανέμους”, για δεύτερο ραδιοφωνικό single το “Σκόνη και Θρύψαλα”, προσδίδοντας του μια πρωτότυπη ενορχήστρωση, με την συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο, με γήινες ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και δυναμική, γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία. Στην οπτικοποίηση του τραγουδιού συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη Σταύρο Νταή και μας προτείνουν ότι πιο όμορφο και μοναδικό έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής στην εικόνα τους!

Σημαντικές στιγμές του album είναι και οι εξαιρετικές συνεργασίες - ντουέτα με τον Χρήστο Δάντη στο “Ti Voglio / Σε Θέλω” και τον Γιώργο Καραδήμο στο “Δε Μπορούμε”, αλλά και το “Βγες”, μια πρωτότυπη σύνθεση σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

Οι Les Au Revoir “Στους Πέντε Ανέμους”, ένα album αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή! Κυκλοφορεί σε CD και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Plus Rec / Panik Records.

Track List:

1. Στους Πέντε Ανέμους

2. Σκόνη Και Θρύψαλα

3. Ti Voglio / Σε Θέλω (Feat. Χρήστος Δάντης)

4. Είσαι Το Ταίρι Μου

5. Βγες

6. Αγάπη παράξενη

7. Είσαι Αστέρι

8. Γιατί; Γιατί; Γιατί;

9. Δεν Μπορούμε (Feat. Γιώργος Καραδήμος)

10. Στους Πέντε Ανέμους (Tasos Pilarinos Mix)

Νεότερη Παλαιότερη