O Γιάννης Σερβετάς καλεσμένος του «Καφέ Ασμάν» στον FM100


Το "Καφέ Ασμάν" είναι μια νέα εκπομπή του FM100 με οικοδέσποινα την Ιφιγένεια Θεολογίδου.
Κάθε Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, φιλοξενεί προσωπικότητες της πόλης, που επιλέγουν οι ίδιοι τη μουσική της εκπομπής, μιλούν σε προσωπικό τόνο για τις μουσικές τους προτιμήσεις, τις αναμνήσεις της ζωής τους και τις απόψεις τους γύρω από τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.
Στο “Καφέ Ασμάν” αυτής της εβδομάδας, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, μείνετε συντονισμένοι στη συχνότητα του FM100, για να ακούσουμε όλοι μαζί -στις 15:00- τις ιστορίες ζωής και μερικά απρόβλεπτα τραγούδια που διάλεξε να φέρει μαζί του ο αγαπημένος, Γιάννης Σερβετάς.
Ιστορίες της δικής μας Θεσσαλονίκης, από τις δεκαετίες του 1970 και 1980 που μεγαλώναμε με όνειρα και φόρα, πειρατικές περιπέτειες των πρώτων ραδιοφώνων της πόλης, το πέρασμα στο ραδιόφωνο όπως το φαντάστηκαν μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και μετά στο... γήπεδο της TV, αρχικά με τους “ΑΜΑΝ” και στη συνέχεια με την πανελληνίως πια γνωστή παρέα του “Ράδιο Αρβύλα”, την “κατάληψη” του θεατρικού σανιδιού με μια “Βαλίτσα” και μια “παύλα” και την όψη της σύγχρονης πραγματικότητας.
Όλα αυτά και άλλα πολλά, σε μια συνέντευξη που θα κυλήσει σαν... καφεδάκι, με την Ιφιγένεια Θεολογίδου στην υποδοχή!

Νεότερη Παλαιότερη