Ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως 30ο μέλος

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως 30ο μέλος

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος*


"Το όνομα της Μακεδονίας αποτελεί στοιχείο εθνικής κυριαρχίας. Η παράδοσή του σε άλλον λαό ισοδυναμεί με ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" είπε ο Συνταγματολόγος κ.Γεώργιος Κασιμάτης.

  • ΠΟΙΟΣ Ελληνόψυχος θα παρέδιδε κομμάτι εθνικής κυριαρχίας (δλδ το όνομα της Μακεδονίας).
  • ΠΟΙΟΣ Ελληνόψυχος θα αποκαλούσε ως "μακεδόνες" τους σλάβους των Σκοπίων;
  • ΠΟΙΟΣ Ελληνόψυχος θα δεχόταν την ακύρωση του φόρου αίματος των Ελλήνων στον βωμό των σύγχρονων συμφερόντων;
  • ΠΟΙΟΣ Ελληνόψυχος θα επέτρεπε τον εξευτελισμό των Ελλήνων και ιδιαίτερα των Μακεδόνων;
  • ΠΟΙΟΣ Ελληνόψυχος θα έστελνε συγχαρητήρια στο ψευδεπίγραφο κράτος των Σκοπίων για την ντροπή του Ελληνικού Έθνους; δλδ να αναγνωρίζεται ως"Μακεδονία" εκτός Ελληνικών συνόρων;

Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι "εκείνοι" που πράττουν τα παραπάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ!

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
29 Νοεμβρίου 2017. Μας δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και είπε:
"Θα συγκαλέσω Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και θα υπερασπιστώ την Μακεδονία"
ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
25 Ιανουαρίου 2019. Υπέγραψε στα μουλωχτά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
18 Ιανουαρίου 2018. Μας δέχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και είπε:
"Θα συγκλιθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και δεν θα βγει ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ που θα λέει να παραδωθεί το όνομα της Μακεδονίας...ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΦΑΙΡΑ"
ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
Ήταν το άλλοθι της προδοσίας. Τροφοδοτούσε την ψευδαίσθηση ότι ΑΥΤΟΣ θα στεκόταν εμπόδιο στην προδοσία της Μακεδονίας. Το έκανε εσκεμμένα; Όλοι καταλάβαμε ΤΙ έγινε...

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
31 Μαΐου 2018.
Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κατέθεσα μήνυση κατά του Κοτζιά για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας (σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας και κατάχρηση εξουσίας) με σκοπό να σταματήσει η (παράνομη) διαδικασία υπογραφής της επαίσχυντης Συμφωνίας. Ο Εισαγγελέας έστειλε αστραπιαία την δικογραφία στον Άρειο Πάγο και στις 5 Ιουλίου 2018 η δικογραφία ήταν ήδη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για να την διαβιβάσει στην Βουλή για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κοτζιά. Ο Κοντονής (ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης) την έβαλε στο συρτάρι για 3 μήνες...με αποτέλεσμα ο Κοτζιάς να υπογράψει στις Πρέσπες ενώ υπήρχε βαριά κατηγορία σε βάρος του.
28 Ιουνίου 2018. Μαζί με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις όλου του κόσμου καταθέσαμε αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών καθώς και αίτηση αναστολής της Συμφωνίας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, με προφανή στόχο να αποτρέψουμε την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (είχε οριστεί η 12η Ιουλίου 2018) ως ημερομηνία έναρξης των εργασιών ένταξης. Το ΣτΕ δίκασε και απέρριψε την αίτηση αναστολής μια μέρα μετά την σύνοδο του ΝΑΤΟ (είχαν τελειώσει όλα)...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
18 Σεπτεμβρίου 2018. Στην συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση θα ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ (...) για την Γλώσσα και την Εθνότητα που ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ως "μακεδονική". Είπε ότι θα θέσει ΒΕΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είπε ότι ο ίδιος δεν θέλει να υπάρχει η λέξη "μακεδονία" στο όνομα των γειτόνων....και είπε ότι σε λίγα χρόνια θα έχει ξεχαστεί το όνομα... Το ίδιο είχε πει κι ο πατέρας του το 1992...
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ!
Ξεχνώντας αυτά που έλεγε τότε περί "αγώνων" και για επαναδιαπραγμάτευση έρχεται στις 27 Μαρτίου 2020 η ανακοίνωση τους Υπουργείου Εξωτερικών να δώσει συγχαρητήρια στην "Βόρεια Μακεδονία" για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Στην ίδια "γραμμή" συντονίζονται και κάποιοι "δήμαρχοι" ως καλολαδωμένα κομματικά γρανάζια, που άλλοτε υπερθεμάτιζαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και τώρα κάνουν "μπίζνες" με την "Βόρεια Μακεδονία".
Στην Ιστορία της Ελλάδας υπάρχουν χρυσές και μαύρες σελίδες.
Στις χρυσές σελίδες είναι γραμμένοι εκείνοι που πρόσφεραν στην Πατρίδα και αγωνίστηκαν να την παραδώσουν στους απογόνους τους αλώβητη.
Στις μαύρες σελίδες είναι γραμμένοι οι εφιάλτες, οι νενέκοι και οι γούσηδες. Είναι γραμμένοι εκείνοι που παρέδωσαν εθνική κυριαρχία κι εκείνοι που θα παραδώσουν την Πατρίδα "μικρότερη".
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...
Οι "μαύρες" σελίδες γεμίζουν...

*Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
Τ.Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
Νεότερη Παλαιότερη