Ζωή Γρηγοράκου : Ελληνίδα, μία από τις 6 συζύγους του σεΐχη του Ντουμπάι

Όχι μία αλλά 6 συζύγους έχει ο σεΐχης του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ με την τελευταία του γυναίκα να βρίσκεται στο επίκεντρο αποκαλύψεων έχοντας διαφύγει στο Λονδίνο, φοβούμενη για την ζωή της.

Ο πρώτος του γάμος, το 1979, ήταν με την πρώτη του ξαδέρφη και Πρώτη Κυρία του Ντουμπάι,
Χιντ μπιν Μακτούμ μπιν Τζούμα αλ Μακτούμ, που ήταν μόλις 17 χρονών τότε, σχεδόν 13 χρόνια μικρότερη από τον σεΐχη Μακτούμ. Μάλιστα, είναι μητέρα των 12 παιδιών του σεΐχη, συμπεριλαμβανομένου του Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, τον κληρονόμο του θρόνου που γεννήθηκε το 1982.


  • Μεταξύ των άλλων συζύγων του περιλαμβάνονται οι Ράντα μπιντ Μοχάμεντ αλ Μπάνα, από το Λίβανο από όπου κατάγεται άλλη μία από τις γυναίκες του σεΐχη, η Δαλιλά Αλούλα.
  • Η Αλγερινής καταγωγής Χουρία μπιντ Αχμέντ Αλ Μ΄αάς, είναι η μητέρα της πριγκίπισσας Λατίφα, που επιχείρησε να το σκάσει από το Ντουμπάι.
  • Η Σπαρτιάτισσα στην καταγωγή σύζυγός του, Ζωή Γρηγοράκου. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ζωή Γρηγοράκου, με καταγωγή από την Σπάρτη, και με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, την πριγκίπισσα Μάχρα, ηλικίας σήμερα 25 ετών.
  • Τέλος, υπάρχει ακόμη μία σύζυγος, για την οποία δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο στοιχείο ούτε καν το όνομά της.


Όλες αυτές οι σύζυγοι του σεΐχη διατηρούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ, εκτός από την έκτη και «νεότερη» σύζυγό του, πριγκίπισσα Χάγια Μπιντ Χουσεϊν της Ιορδανίας.

Νεότερη Παλαιότερη