Η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

Την είδηση πως εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό μετέδωσε μέσω instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, που στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έκανε το τεστ και δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Γι' αυτό άλλωστε και το ζευγάρι σκοπεύει να μείνει σε απομόνωση για ένα διάστημα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να επαναλαμβάνει το τεστ σε μια εβδομάδα.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Μείνε σπίτι όσο περισσότερο μπορείτε
«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι δεν χρειάζεται πανικός. Οι νέοι το περνάν ούτως ή άλλως σαν μια απλή γρίπη... η Χριστίνα έχει αυτή τη στιγμή κάποια δέκατα. Χρειάζεται απλά μεγάλη προσοχή, πολύ προσοχή γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα σας» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης που βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του στο βίντεο.

«Μείνετε λοιπόν σπίτι σας, όσο περισσότερο μπορείτε, δεν υπάρχει λόγος να βγαίνετε αυτό το διάστημα. Ακολουθείστε τις οδηγίες από τους επίσημους φορείς κατά γράμμα. Μείνετε ψύχραιμοι» συμπληρώνει η Χριστίνα Μπόμπα.
Νεότερη Παλαιότερη